✔ ​40 års erfaring​

✔ Samarbejdspartnere Arla & Europcar

​✔ Døgnvagt​​

Erhvervskunder

Arla Foods driver produktion døgnet rundt på vores adresse i Ishøj industriområde, og vi er afhængige af, at vores produktionsapparat kører effektivt og fejlfrit. Det er derfor vigtigt, at vi samarbejder med kompetente og professionelle leverandører som Wounlund’s El-service, som vi har tillid til.

De har været vores faste elektriker i over 20 år, og de hjælper os med mange forskellige typer installationsopgaver, store som små. At firmaet kører med døgnservice, ser vi endvidere som en fordel, da nogle opgaver skal udføres uden for normal kontortid. Døgnservice er også en fordel ved udbedring af akutte opgaver, som ikke kan vente til næste dag.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og håber det holder ved mange år endnu.

​Arla Foods, Ishøj distributionscenter

Bjørn Larsen

Senior Warehouse Manager

​” Jeg kender Werner Wounlund og hans ansatte gennem 15 års tæt og rigtig godt samarbejde, hvor de har stået for alt fra servicering, vedligeholdelse og nybygning. De er en god samarbejdspartner når vi har haft opførsel af nye ejendomme eller istandsættelse af ældre ejendomme, og der har altid været en god dialog og forståelse for sagerne, når der skulle disponeres og planlægges i alle henseender.

Wounlund’s El-service har været en troværdig og meget fleksibel elektriker, der kun har givet os den bedste service man kan forestille sig. Derudover har Deres priser altid være konkurrencedygtige når der har været udbud i vores byggesager. Det bekræfter også vores lange samarbejde i mere end 15 år, hvor de har haft deres gang i alle vores afdelinger i Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Wounlund´s El-service har bidraget med mange typer af opgaver. Det være sig alt indenfor IT, adgangskontrol, belysning, ombygning, overvågning mm.

Vi har altid værdsat den gode kvalitet i deres arbejde, og den løbende rådgivning og dialog med ledelsen.

Europcar

Søren Lithander

Driftschef

Vi har benyttet Wounlund’s El-service i godt 15 år. De har igennem årene hjulpet os med mange forskellige typer af opgaver på vores kontorer og lager i Ishøj. De har fornuftige priser, dygtige medarbejdere, og vi har et godt forhold til ledelsen.

Frederik Christiansen Teknik A/S

Morten Glud

Økonomichef

Wounlund's EL-service ApS - ​Baldersbækvej 27, ​2635 Ishøj - Find vej med Google Maps​ - Telefon:43 52 20 54​ - Døgnvagt: 20 29 00 40 - E-mail: w@wounlund.dk - CVR: 35211969

Lys   -   Kraft   -   Automatik   -   EDB   -   Alarmanlæg   -   Adgangskontrol   -   Energioptimering