✔ ​40 års erfaring​

✔ Samarbejdspartnere Arla & Europcar

​✔ Døgnvagt​​

Energioptimering – Vi gennemgår dine installationer

Flere og flere virksomheder tænker energioptimering ind ved renovering og nybyg.

Det er der flere gode årsager til. Det reducerer CO2 udslip, og styrker virksomhedens grønne profil. Det forbedrer indeklima, men ikke mindst kan det være en særdeles rentabel løsning, som følge af den teknologiske udvikling.

Wounlund’s El-service har eksempelvis energioptimering hos en række kommuner, heriblandt de allerstørste. Det har omfattet alle kommunens institutioner, såsom skoler, børnehaver og idrætshaller.

Disse projekter er gået under navnet ESCO, og der foreligger dokumenteret resultater for at kommuner kan spare over 20% på deres løbende driftsregning på energi.

Men specifikt inden for el-området, kan der opnås væsentlig større besparelser. Udskifter man eksempelvis et lysstofarmatur med T8 rør til et armatur​ med LED, kan der opnås besparelser mellem 50-65%. Har man nymoderne T5 rør og udskifter med LED, er besparelsen stadig høj, nemlig 40-60%.​​​

Vi udfører energioptimering inden for:

  • ​Intelligente lysinstallationer
  • Dagslys-styring
  • Lysdæmpning
  • ​Intelligente lysinstallationer
  • Dagslys-styring
  • Lysdæmpning

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan gøre mere i forbindelse med energioptimering, skal du være velkommen til at kontakte os og få energirådgivning.

Kontakt os for et tilbud

Vi kommer gerne og besigtiger din ejendom for at undersøge, hvilke forbedringer vi kan foretage for energioptimering. Alt hvad du skal gøre er at kontakte os på telefon 43 52 20 54 eller e-mail w@wounlund.dk.

Få et gratis tilbud!

Venligst udfyld denne kontaktformular. Vi vender snarest tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Wounlund's EL-service ApS - ​Baldersbækvej 27, ​2635 Ishøj - Find vej med Google Maps​ - Telefon:43 52 20 54​ - Døgnvagt: 20 29 00 40 - E-mail: w@wounlund.dk - CVR: 35211969

Lys   -   Kraft   -   Automatik   -   EDB   -   Alarmanlæg   -   Adgangskontrol   -   Energioptimering